Skip to main content

luanbicaj Favorites

luanbicaj Favorites


SHOW DETAILS
up-solid down-solid
eye
Title
Date Favorited
Creator
Libra Shqip
texts
eye 700
favorite 2
comment 0
Fjala Shqipe në Vend të Fjalës Së Huaj
Topics: Fjala Shqipe në Vend të Fjalës Së Huaj, Libra Shqip, Ebook Shqip, Shqip, Kosova, Shqipëria
Community Texts
texts
eye 176
favorite 1
comment 0
ANEKDOTA POPULLORE 2
Topic: ANEKDOTA POPULLORE 2
Libra Shqip
texts
eye 188
favorite 1
comment 0
Libra Shqip, Ebook Shqip,Shqip, Kosova, Shqipëria, Libra elektronik shqip, Albanian Library, Kosovo Library, Kosovo, Albania, Lexo libra shqip online, Libra shqip në internet
Topics: Libra Shqip, Ebook Shqip, Shqip, Kosova, Shqipëria, Libra elektronik shqip, Albanian Library,...
Libra Shqip
texts
eye 109
favorite 1
comment 0
Libra Shqip, Ebook Shqip,Shqip, Kosova, Shqipëria, Libra elektronik shqip, Albanian Library, Kosovo Library, Kosovo, Albania, Lexo libra shqip online, Libra shqip në internet
Topics: Libra Shqip, Ebook Shqip, Shqip, Kosova, Shqipëria, Libra elektronik shqip, Albanian Library,...
Libra Shqip
texts
eye 148
favorite 2
comment 0
Fjalori Juridik Nga Kriminalistika
Topics: Libra Shqip, Ebook Shqip, Shqip, Kosova, Shqipëria
Libra Shqip
texts
eye 14
favorite 1
comment 0
Libra Shqip, Ebook Shqip,Shqip, Kosova, Shqipëria, Libra elektronik shqip, Albanian Library, Kosovo Library, Kosovo, Albania, Lexo libra shqip online, Libra shqip në internet
Topics: Libra Shqip, Ebook Shqip, Shqip, Kosova, Shqipëria, Libra elektronik shqip, Albanian Library,...
Books to Borrow
texts
eye 105
favorite 1
comment 0
ix,186 pages ; 18 cm
Topics: Albanian language -- Dictionaries -- English, English language -- Dictionaries -- Albanian,...
Community Texts
texts
eye 97
favorite 1
comment 0
ANEKDOTA POPULLORE
Topic: ANEKDOTA POPULLORE
Community Texts
by Science academi of albania
texts
eye 347
favorite 1
comment 0
History of Albania 
Topics: Pirro, Skenderbeu, Kruja, Shkodra, Iliry
Community Texts
by Erti Poka
texts
eye 131
favorite 1
comment 0
Nje punim i shkrimtarit Erti Poka,i cili ne vetvete eshte nje punim filozofik,ne kerkim te se vertetes njerezore.Ne kerkim te se vertetes absolute!Cfare eshte jeta?Si duhet ta jetojme ate dhe pergjigjet e shume pyetjeve te tjera mund ti gjeni ne faqet e ketij libri nga kendveshtrimi i nje autori te ri!Shijojeni!
Topic: philosophy
DAVID J. LIEBERMAN SI TE ZBULONI GENJESHTARET DHE TE MOS MASHTROHENI PERSERI. PERKTHIMI NE SHQIP VLADIMIR KOLA.  PSIKOLOGJI. PËRMBAJTJA E LIBRIT PARATHËNIE E PËRKTHYESIT..........................................................................................f. 6 SHËNIME TË PËRKTHYESIT...............................................................................................f. 7 SHËNIM PËR LEXUESIT NGA AUTORI I LIBRIT..........................................................f. 8...
Topics: GJENERALI I USHTRISE SE VDEKUR, ISMAIL KADARE, QOSJA, REXHEP QOSJA, SHQIPERIA, SHQIP, IDENTITET,...
Libra Shqip
texts
eye 87
favorite 1
comment 0
Fjalori i Shprehjeve Parlamentare Libra Shqip, Ebook Shqip,Shqip, Kosova, Shqipëria
Topics: Fjalori i Shprehjeve Parlamentare, Libra Shqip, Ebook Shqip, Shqip, Kosova, Shqipëria
Books to Borrow
by Drizari, Nelo, 1900-
texts
eye 116
favorite 3
comment 0
1st ed. has title: Fjalór Shqip-Inglisht dhe Inglisht-Shqip
Topics: Albanian language, English language
Libra Shqip
texts
eye 441
favorite 2
comment 0
Fjalori i Termave Mjedisor,Libra Shqip, Ebook Shqip,Shqip, Kosova, Shqipëria
Topics: Fjalori i Termave Mjedisor, Libra Shqip, Ebook Shqip, Shqip, Kosova, Shqipëria
Libra Shqip
texts
eye 284
favorite 2
comment 0
DREJTSHKRIMI I GJUHËS SHQIPE  Libra Shqip, Ebook Shqip,Shqip, Kosova, Shqipëria, Libra elektronik shqip, Albanian Library, Kosovo Library, Kosovo, Albania, Lexo libra shqip online, Libra shqip në internet
Topics: DREJTSHKRIMI I GJUHËS SHQIPE, Libra Shqip, Ebook Shqip, Shqip, Kosova, Shqipëria, Libra...