Skip to main content

Namazi

Ekrem Avdiu

Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar flet për vlerën e namazit dhe se namazi është boshti i lumturisë në këtë dhe botën tjetër.rss RSS

SHOW DETAILS
up-solid down-solid
eye
Title
Date Published
Creator
Namazi
Jul 30, 2016 Ekrem Avdiu
audio
eye 0
favorite 0
comment 0
Namazi